Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (227)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Langmajer podvádza Chýlkovú so Žáčkovou, pritom paradoxne Chýlková vyzerá asi dvakrát lepšie než mladšia milenka. Už som sa bál, že labužník Langmajer skočí aj na Janžurku. Samozrejmosťou musí byť zakomponovanie homosexuálnej postavy do deja lebo to je IN a hihihihahaha také vtipné! Pritom je to len dehonestácia inej orientácie, pretože normálny človek sa nedefinuje len svojou sexualitou a nekričí na verejnom priestranstve, že konečne bude šukať. Veď to nie je normálne ani u heteráka. Dostali sme ďalšiu domácu „komédiu“, ktorá je celá postavená len na nevere a sexe. Najhoršie je, že texty so sexuálnym podtónom už dávajú deťom – čo je na tom vtipné, že 5-ročné decko sa pýta otca či bude „strkať pindíka do pipinky té paní“? Ale zjavne si to svojho jednoduchého diváka nájde. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno už dlouho jsem neviděl tak trapnou komedii. Už od samého začátku je jasné, že tohle bude opravdu peklo, kdy i přes relativně slibné herecké obsazení se nedočkáme prakticky žádného kvalitního humoru, pouze několika nevkusných sexistických narážek, ze kterých mi bylo opravdu stydno. Snad jediná věc, co stojí za zmínku, je celkem příjemná uvolněná atmosféra a náš nejlepší poprcávač Jiří Langmajer, kterému tyhle role prostě jdou. Jinak ale vůbec nechápu, proč měl někdo potřebu něco takového točit. Tohle je přesně jeden z důvodů, proč je naše kinematografie přesně tam, kde je. 1/10. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to zase jednou zkusil. Začíná to slušně, možná ještě lépe. Po patnácti letech manželství, ze kterého vzešly dvě děti, Ivana Chýlková zjistí, že ji Jiří Langmajer už nějaký ten pátek podvádí. Nabízí nečekané řešení: navrhne milence, že si ho budou po týdnu střídat. Pasivní Langmajer se tváří jako ocas, ale nijak se nezdráhá. A tady má pokračovat humor. Jenže ouvej. Ano, je to divné a zrůdné. Ale berme to tak, že se to v nějaké hlavě (francouzská předloha) urodilo. A že to u párů, které se hlásí do Výměn manželek, může fungovat. Ovšem skutečně ženy středního věku touží po troubovi, který sebou nechá lomcovat, a poskakují před ním v sexy prádle jako by šlo snad o George Clooneyho? Díky, nechci. Bylo mi líto herců. Solidní Chýlková s Langmajerem si alespoň zpočátku své role užívají, občas se i nějaký vtípek vyvedl. Před polovinou se to zlomí a do cíle klopýtáme velmi neobratně. Herci nevědí, co se svými postavami dělat. A divák netuší, zda záletníka těší, že může legitimně střídat dvě ženy? Nebo jde o dobře promyšlený plán manželky, jak jej získat zpět? Nebo jde o ďábelskou pomstu za to, že ho strkal do jiné? Nedozvíme se nic. Postavy se chovají náhodně, nevěrohodně. Je to jako kdybych kolegovi v práci zničehonic prošlápnul koleno a o hodinu později se ho s čistou myslí zeptal, kdy vyrazíme na kolo. Jedna mu ukuchtí zkažený karbanátek (aby kvůli průjmu nemohl souložit s tou druhou), druhá se v noci budí a ručně partnera uspokojuje (aby nemohl souložit s tou první). Možná se ty dvě perou o nudného idiota proto, že se další mužské osazenstvo snímku omezuje na duo karikatur homosexuálů. Andrej Polák je od začátku příšerný a Langmajerův nejlepší kamarád Martin Pechlát se příšerným teprve stane. Takže asi tak. Tvrdne mi kašpárek. Bože. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba do poloviny je to taková typická česká novodobá komedie.Dalo by se jí toho spoustu vytknout a o spoustě věcí pochybovat,ale v rámci toho všeho dokáže nabídnout i pár vtipných momentů.Pak ovšem přijde zlom a z občas vtipné skorokomedie se stane těžko definovatelné něco,kdy se hlavní postavy (primárně ty ženské) začnou chovat jako psychicky labilní svině (přičemž muž je zde zobrazen jako někdo kdo se nechá dobrovolně vláčet čímkoliv a není schopen nic udělat) a vše vyvrcholí tím - spoiler - že hlavní hrdina má infarkt/mrtvici a oběma hlavní hrdinkám to přijde k smíchu.Načež hlavní hrdina skončí jako zelenina a obě jeho "lásky" si ho pouští na rybníce na lehátku.Jenže aby toho v už tak dementním konci nebylo málo,ukáže se,že Langmajer to celé jen hrál,aby měl od obou žen pokoj,takže vlastně není o nic menší svině.Už sem si to říkal u mnoha českých filmů a ani tady to nebylo jinak - opravdu si tvůrci českých "komedií" myslí,že publikum (tady asi primárně ženské) chce od filmů tohle?Že je ok,předávat zprávy typu - chlapi jsou jen podvodnící a nesvéprávní idioti a ženy jsou naopak labilní megery? Evidentně ano,ale za mě je to úplně mimo a ty dvě hvězdy dávám vlastně ani nevím proč.Asi za tu první půlku,kdy sem se chvílemi i bavil...40% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Sexistické komedie zrovna dvakrát nevyhledávám, ale zlákalo mě poměrně kvalitní herecké obsazení. Příběh muže, kterého si jeho manželka a milenka navzájem půjčují, je sice místy hodně přitažený za vlasy, přesto tvůrcům odpouštím. Našly se tu totiž momenty, u nichž jsem se docela dobře bavila, i když s blížícím se finále přibývalo scén, které bych radši neviděla. Výsledný dojem z filmu je tak poněkud rozpačitý. Nemůžu se rozhodnout, zda se jedná o celkem fajn oddechovku, nebo naopak trapně přízemní zábavu. (50%) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)

Reklama

Reklama