Všem, nejenom návštěvníkům Jupiter clubu

18. 9. 2013

26-Jupiter ClubMnozí z vás jistě četli, či slyšeli o připravované rekonstrukci Jupiteru.

Zachytil jsem mezi spoluobčany celou řadu otázek, na které bych chtěl odpovědět a předejít tak zbytečným dezinformacím.

Rekonstrukce, která začala vyklízením a stěhováním, se bude týkat prostor budovy č. 17, tedy velkého sálu, galerií, maskéren, které budou kompletně vybourány, a částečně vnitřních úprav prostor v 1. NP (šatna, vstup do budovy, kavárna) a také prostor v 3.NP. Celá tato budova bude tedy kompletně uzavřena. Veškeré bourací i stavební práce (zahájení na přelomu září a října) budou vedeny od řeky Balinky, takže výrazně nenaruší provoz na náměstí. Adekvátní náhradu za tyto prostory jsme vytvořili v luteránském gymnáziu (bývalá ZUŠ a knihovna), kde máme k dispozici sál s odpovídajícím zázemím. Budeme zde zajišťovat taneční kurzy, společenské i firemní akce, koncerty, vánoční výstavu ČSŽ, prezentační přehlídku SŠ atd. Bližší informace vám rádi poskytneme osobně, telefonicky na tel. 566 782 004, nebo e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Naopak bez omezení je zajištěn provoz v budově č. 18, ve které se nacházejí kanceláře JC, programové oddělení, redakce Velkomeziříčska, kino, loutková scéna. Návštěvníci si mohou tak jako dosud rezervovat, či zakoupit vstupenky na programovém oddělení ve 2.NP, podávat inzerci v redakci Velkomeziříčska, navštěvovat kancelář mikroregionu, pracoviště logopedie i kanceláře v přízemí.

V kinosále budou realizovány koncerty, divadelní představení, pořady pro děti atd. Posunuta bude loutková sezona z důvodu bezpečnosti, protože loutkový sál bezprostředně sousedí s bouranými prostorami. Naší snahou je i přes výrazná technická a provozní omezení zajistit našim návštěvníkům pestrou kulturní nabídku, aby co nejméně museli za kulturou vyjíždět do jiných měst.

Milan Dufek, ředitel Jupiter clubu

tanecni zahajeni

Sál v luteránském gymnáziu, kde nyní Jupiter club zahájil taneční.

Foto: Iva Horká

Nahoru