Není náhoda jako náhoda

7. 4. 2011

V předposledním divadelní kuse jarní sezony Dveře aneb Pane, vy jste náhoda se v Jupiter clubu minulou neděli večer představili herci Jan Hartl a Jitka Smutná (na snímku) s Terezou Nekudovou.

Obě ženy jsou v civilním životě matka s dcerou. Tento vztah přenesly ve zmíněné komedii i na jeviště. Vzhledem k tomu, že je Tereza Nekudová těhotná, budou ji muset na chvíli fanoušci oželet, a to především v muzikálech a na živých koncertech. Je totiž známá spíše jako zpěvačka s výborným hlasem, než jako herečka. Se svojí matkou hraje v představení Dveře aneb Pane, vy jste náhoda! roli dospělé dcery. Ta zůstala s matkou bez otce, který odešel k jiné ženě, a s nadšením přihlíží k tomu, jak její máma konečně koketuje s myšlenkou na jiný vztah s mužem. Toho jí ‚dohodila‘ kolegyně z práce, tedy žádná náhoda, když se objevil u jejích dveří. Samota oba tížila natolik, že příslib na další setkání nemohli ani jeden odmítnout.

Velkomeziříčské čeká ještě jedna hra v této sezoně. Jelikož došlo ke změně, čeká diváky namísto Půldruhé hodiny zpoždění představení O lásce čili Parle moi d’amour s Karlem Rodenem a Janou Krausovou.

Text a foto: Iva Horká

Dvere_-_Jitka_Smutna_Small

Nahoru