Jack's American Pub

Zdravíme všechny příznivce motorek, dobré rockové muziky a samozřejmě kvalitního pití. Nacházíte se na stránkách Jack´s American Pubu, který vznikl v roce 2011. Tento podnik byl realizován především díky naší lásce a úctě k legendárním značkám Harley Davidson a Jack Danieľs. Jak je již zřejmé z našeho sloganu ...tady ctíme legendy, chováme k těmto legendárním značkám velký respekt. Čemuž odpovídá jak interiér podniku, tak i sortiment na baru.

Pouze v Jack´s American Pubu máte možnost ochutnat více jak 18 druhu Jacka Daniela. Tím samozřejmě naše nabídka nekončí. V naší nabídce najdete jak kvalitní whisky, rumy a ostatní destiláty, tak i vynikající cocktaily. Pivečka samozřejmě nechybí. Prostě ...každý si přijde na "své"

Těší se na Vás 

Jack Danieľs a jeho skvadra.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Nabídka jen těch nejlepších drinků, které jsou právě v kurzu.

Gordons Pink Premium Gin

Nejsme zcela zastánci ochucených variant některých alkoholových bází, ale tentokrát musela přijít menší změna.
Gordons Pink Premium Gin
(jahodová příchuť) je opravdu povedená záležitost. A navíc v kombinaci s tonikem Fentimans Premium Water Tonic jde téměř o dokonalost.Takže přichází další novinka na našem baru. A to dnes za akční cenu 70 kaček.

The Botanist & Tanqueray No.Ten Gin

Vyzkoušejte další dvě novinky z našeho repertoáru. Tentokrát segment Giny.

Absinth Beer

Tak a je konečně tady. Po dlouhém schánění a hledání dnes je tady ABSINTH BEER. Je to bez nadsázky světová rarita. Myslím, že pro naše skalní absintháře je to výzva minimálně to "prubnout"

BOOK

Napiště nám na Facebook.

Data map
Data map ©2020
Data mapData map ©2020
Data map ©2020
Mapa
Satelitní

Kontaktujte nás

Jack's American Pub

594 01 Velké Meziříčí
Náměstí 79
Telefon: +420 704 400 257

Vytvořte si  web zdarma